Κεντρική Διεθνή “Δεν είμαι o καλύτερος πασέρ! Έχουμε δει Διαμαντίδη, Παπαλουκά και Σάρας”

“Δεν είμαι o καλύτερος πασέρ! Έχουμε δει Διαμαντίδη, Παπαλουκά και Σάρας”

diamantidis teodosic

diamantidis-teodosic

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι με διαφορά αυτή τη στιγμή ο καλύτερος πασέρ στην Ευρώπη. Ο Σέρβος γκαρντ “ζωγραφίζει” στο παρκέ, κάνοντας πλάκα στους αντιπάλους του στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα στο περιθώριο της βράβευσης του ως πολυτιμότερος παίκτης του μήνα Οκτωβρίου, τόνισε πως “δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος πασέρ του κόσμου. Μόνο στην Ευρώπη, έχουμε τους Παπαλουκά, Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδη που ήταν εξαιρετικοί πασέρ”.

Για το γεγονός πως αναδείχθηκε MVP του μήνα μετά το 2010: “Ναι, είναι αλήθεια. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά. Μου φαίνεται όταν ήμουν ακόμη στον Ολυμπιακό. Το βραβείο MVP είναι καλό για τον κάθε παίκτη, αλλά παράλληλα είναι και κίνητρο για να συνεχίζεις να παίζεις στο ίδιο επίπεδο, προκειμένου να αποδείξεις ότι το αξίζεις πραγματικά”.

Για το ότι συγκαταλέγεται στους καλύτερους πασέρ της Ευρωλίγκας: “Μου αρέσει που ο κόσμος εκτιμά αυτά που κάνω στο παρκέ, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι ο καλύτερος πασέρ του κόσμου. Μόνο στην Ευρώπη, έχουμε τους Παπαλουκά, Γιασικεβίτσιους και Διαμαντίδη που ήταν εξαιρετικοί πασέρ. Είναι δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος. Επίσης, είναι και ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από τη δική του γενιά”.

Για το αν η ΤΣΣΚΑ έχει διάφορους πρωταγωνιστές: “Ο καθένας στην ομάδα μπορεί να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του. Αυτό πιστεύω πως είναι το πιο δυνατό μας σημείο και δεν νομίζω ότι είναι αλήθεια που λένε ότι η ομάδα βασίζεται αποκλειστικά στον Ντε Κολό και τον Τεόντοσιτς. Παίζουμε καλά και ναι παίζουμε ομαδικά”.

Για την πίεση του πρωταθλητή Ευρώπης: “Σε βοηθά να είσαι πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά από την άλλη σου προσθέτει και πίεση. Θέλουμε να κρατήσουμε τον τίτλο μας. Θα έχει ενδιαφέρον πως θα εξελιχθεί η σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…