Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν αλλάζουμε τον Φάλκερ”

“Δεν αλλάζουμε τον Φάλκερ”

aek giouri zdovc zntovts

aek-giouri-zdovc-zntovts

Η ΑΕΚ έφτασε στις 4 νίκες στο Basketball Champions League, επικρατώντας με 91-81 της Παρτιζάν. Ο Γιούρι Ζντοβτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σέρβους τόνισε πως η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να αλλάξει τον Ράνταλ Φάλκερ κάτι που θα συμβεί μόνο αν τραυματιστεί.

Αναλυτικά:

“Πρώτον να συγχαρώ τους παίκτες μου για η νίκη. Δεν ήταν και το καλύτερο μας παιχνίδι, όπως είπε ο Μίνια. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Η Παρτιζάν σκόραρε εύκολα πολλούς πόντους. Έχασε εύκολα τελευταία στα ματς και ήρθε να παίξει χωρίς τον Βελίτσκοβιτς.

Είχα προειδοποιήσει τους παίκτες μου, να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, αλλά τίποτα δεν έγινε. Όταν σκοράραμε στην επίθεση, χαλαρώναμε στην άμυνα. Ωστόσο, είναι πολύ δυνατός ο όμιλος μας, οπότε η νίκη είναι σημαντική. Είναι πραγματικά πολύ δυνατές όλες οι ομάδες. Πρέπει να ξεχάσουμε πλέον αυτή τη νίκη και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”.

Για το ενδεχόμενο αλλαγής του Φάλκερ:Καμία σχέση. Ακούω πολλές φήμες. Μου κάνουν ερωτήσεις σχετικές, αλλά όχι. Μόνο αν τραυματιστεί ξανά. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση. Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Όταν ήταν καλά σήμερα, δεν μπορούσαν να σκοράρουν οι αντίπαλοι. Παίξαμε την καλύτερη άμυνά μας, με αυτόν μέσα στο παρκέ”

Για το γεγονός ότι τον χρησιμοποίησε λίγο: “Πήγαμε με χαμηλά σχήματα, γιατί μας βγήκε. Βγάλαμε και αιφνιδιασμούς. Κάναμε καλές αλλαγές στην άμυνα και αυτός ήταν ο βασικός λόγος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…