Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χαντάρ : ” Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ”

Χαντάρ : ” Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό ”

hadar

hadar

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Μακάμπι αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τους ”πράσινους” αναφέροντας την αθλητικότητα αλλά και το καλό σουτ της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ραμί Χαντάρ :

” Συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο τη βελτίωση, αλλά στόχος μας είναι να νικήσουμε στην Αθήνα. Ξέρουμε καλά τη σημασία του αγώνα και θα είμαστε προετοιμασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, με καλή άμυνα και επικίνδυνος πίσω από τα 6,75μ. όπου στα τελευταία ματς είχε 38%. Θα έχουμε κάποιες απουσίες, καθώς ο Σίλβεν Λάντσμπεργκ προπονείται μεν, αλλά χωρίς επαφές. Περιμένουμε πως είτε απέναντι στη Χερτσλίγια το Σάββατο είτε την Τρίτη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε να επιστρέψει ”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε και ο Αμερικανός γκαρντ Ντι Τζέι Σίλεϊ : 

” Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα στις συνεργασίες και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το κομμάτι. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός και ρυθμίζει όλη την επιθετική λειτουργία της ομάδας ”.

Ενώ τέλος πρόσθεσε ο Μάικ Τσίρμπες : 

” Ο Παναθηναϊκός έχει καλό δέσιμο μεταξύ των γκαρντ και των ψηλών και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουν καλούς παίκτες και δυνατούς ψηλούς, αλλά δεν θα κριθεί το ματς από έναν παίκτη ή μια μονομαχία. Όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα έχουν μεγάλα ρόστερ και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου, αλλά είναι ομαδικό το θέμα. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα και θα χρειαστούμε χρόνο ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…