Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας : ” Ίσως μας απασχολήσει ο Πριτζιόνι ”

Μπαρτζώκας : ” Ίσως μας απασχολήσει ο Πριτζιόνι ”

bartzokas lokomotiv

bartzokas-lokomotiv

Η Μπαρτσελόνα αυτή την περίοδο θυμίζει νοσοκομείο με τόσους πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς σε μικρό χρονικό διάστημα και ψάχνει έναν παίκτη υψηλού επιπέδου για να προσθέσει στο ρόστερ της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την προσθήκη του Τζόναθαν Χολμς, εξετάζει τις επιλογές που έχει και για τη γραμμή των γκαρντ και επισήμανε :

” Έχουμε μια βάση σε αυτά που ψάχνουμε, όμως θέλουμε έναν παίκτη που θα ταιριάξει στο προφίλ της ομάδας. Δεν θα βιαστούμε. Έχουμε κάποιους “υποψήφιους”. Δεν βρισκόμαστε καν στα μέσα της σεζόν, είναι δύσκολο. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η προσθήκη. Ψάχνουμε για έναν παίκτη με το “σωστό” διαβατήριο, ο οποίος θα προσαρμοστεί στην ομάδα. Τα μεταγραφικά θέματα ανήκουν στον Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε. Η δουλειά μου είναι να κοουτσάρω την ομάδα ”.

Όσων αφορά τον Πριτζιόνι πρόσθεσε

” Ενδιαφέρομαι για όλους τους παίκτες που είναι στην αγορά. Προφανώς ο Πριτζιόνι θα μπορούσε να μας ενδιαφέρει, αλλά με νοιάζει να βρούμε έναν παίκτη που θα “δέσει” με την ομάδα. Ψάχνουμε έναν high level παίκτη ”.

Τέλος αναφορικά με την αποθεραπεία των τραυματιών ανέφερε :

” Ο Ντόελμαν έκανε ένα βήμα προς τα μπροστά, αλλά δεν θα είναι έτοιμος μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο δεν υπάρχει ημερομηνία επιστροφής. Είναι αλήθεια πως το ροτέισιόν μας είναι μικρό για μια εβδομάδα με τέσσερα ματς. Θέλουμε να γυρίσουν οι δυο τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…