Κεντρική Eurobasket “Αξίζουμε πραγματικά την πρόκριση”

“Αξίζουμε πραγματικά την πρόκριση”

Aggeliki Nikolopoulou Ginaikes

Aggeliki Nikolopoulou-Ginaikes

Στο Κουρσκ προκειμένου να δώσει την τελευταία “μάχη” για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2017 βρίσκεται από σήμερα το πρωί, η Εθνική Ελλάδος Γυναικών, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα της Ρωσίας.

Η Αγγελική Νικολοπούλου, όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τόνισε με δηλώσεις της πως το αντιπροσωπευτικό μας σύνολο αξίζει να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ, λέγοντας:

“Είναι σίγουρα ένας δύσκολος αγώνας για εμάς. Ξέρουμε ότι η Ρωσία είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και ειδικά μέσα στην έδρα της. Παρόλα αυτά πάμε για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μένουμε στο πλάνο που έχουμε προκειμένου να επιτύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας στείλει στην Τσεχία και στα τελικά της διοργάνωσης”.

Στη συνέχεια δεν έκρυψε ότι η Εθνική ομάδα αξίζει να περάσει στα τελικά του Ευρωμπάσκετ, αφού συμπλήρωσε: “Η Εθνική έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες του ομίλου και αξίζει πραγματικά να πάρει την πρόκριση. Ακόμα και η ήττα που είχαμε μέσα στην έδρα μας από την Ρωσία ήρθε με καλάθι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχει μάθει αυτή η ομάδα να παλεύει στα δύσκολα και θα τα δώσουμε όλα την Τετάρτη μέσα στο παρκέ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Eurobasket

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…