Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Άτυχος ο Γκιστ! Σοβαρή ζημιά

Άτυχος ο Γκιστ! Σοβαρή ζημιά

gist1

gist1

Το γράψαμε; Ισχύει!
Δυστυχώς, το ρεπορτάζ του eBasket.gr επιβεβαιώθηκε. Τα νέα είναι κακά για τον Τζέιμς Γκιστ και τον Παναθηναϊκό. Η “πράσινη” ΚΑΕ ενημέρωσε πως ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Ακριβής εκτίμηση του χρόνου απουσίας του, πάντως, δεν μπορεί να γίνει ακόμα, αφού τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:
“Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Τζέιμς Γκιστ σήμερα (17/11) το απόγευμα, αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods από τη Μαδρίτη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο της ομάδας διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, συνεπώς δεν μπορεί να εκτιμηθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το ιατρικό επιτελείο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή του στα παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…