Κεντρική Διεθνή Αποθεώνει τον “Ζοτς” ο Ούντο

Αποθεώνει τον “Ζοτς” ο Ούντο

ekpe udoh fenerbahce erithros asteras

ekpe-udoh-fenerbahce-erithros-asteras

Στάζει “μέλι” για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Εκπέ Ούντο. Ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το προσωπικό του blog και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον “Ζοτς”, τον προπονητή που του άλλαξε την καριέρα.

Αναλυτικά:

“Ό,τι χρειάζεται από εμένα αυτός ο άνθρωπος θα το έχει. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι το κλειδί που άνοιξε την φλόγα μέσα μου ξανά. Πριν υπογράψω στην Φενέρμπαχτσε δεν είδα ιδέα ποιος είναι. Δεν ήξερα για την καριέρα του, τη γρήγορη μετάβασή του σε προπονητή, τους τίτλους του, για τον τρόπο που κάνει προπονήσεις και το στάτους του ως ο κορυφαίος τεχνικός στην Ευρώπη. Πείτε πως έμαθα γρήγορα…

Από την πρώτη μέρα μου στην Κωνσταντινούπολη χτίσαμε μία πολύ δυνατή σχέση. Από τότε τον έχω μελετήσει και πιστεύω πως κι εσείς θα πρέπει να κάνετε το ίδιο για να γνωρίσετε ένα δείγμα του μεγαλείου του. Μου επέτρεψε να γίνω ξανά πιο επιθετικός στο παιχνίδι μου και τόνισε την αυτοπεποίθησή μου.

Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω απέναντι σε οποιοδήποτε, από την άλλη είναι απίστευτος στην τακτική. Πρέπει να έχει το καλύτερο playbook που έχω δει ποτέ. Αν γίνω τεχνικός, σίγουρα θα αναγνωρίσει τα plays μου. Eίναι ένας κόουτς ηγέτης και πολύ αγαπητός, ενώ είναι και τελειομανής. Είναι τρομακτικό για κάποιους, αλλά αγαπητός για άλλους.

Ένας παλιός μου συμπαίκτης που πάντα θαύμαζα, ήταν ο Καρόν Μπάτλερ και πάντα έλεγε: “Να προσέχεις πάντα τι σου λένε κι όχι τον τόνο σου”. Από την εμπειρία μου ακόμα κι αν φωνάζει ένας τεχνικός σου δίνει ώθηση. Είναι περίεργο, αλλά με βοήθησε. Δεν υπάρχει άλλος για τον οποίο θα ήθελα να παίζω.

Μόνο τα μεγάλα μπασκετικά μυαλά ξέρουν πόσο σπουδαίος προπονητής είναι, αλλά πιστέψτε με πως είναι ο σπουδαιότερος τεχνικός όλων των εποχών. Με αυτό το ποστ ήθελα να σας πω πόσο ξεχωριστός είναι για μένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…