Κεντρική Basket League Άρης “Από τη μία να τους φιλήσω, από την άλλη να τους ρίξω μπουνιά”

“Από τη μία να τους φιλήσω, από την άλλη να τους ρίξω μπουνιά”

dimitris-priftis-sinenteuxi-tipou

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε την ομάδα του να ολοκληρώνει μία επική ανατροπή κόντρα στον μαχητικό, Κόροιβο Αμαλιάδας, παίρνοντας έτσι το διπλό από την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου κι ο Έλληνας τεχνικός του “Αυτοκρατορα”, τόνισε πως από τη μία θέλει να φιλήσει τους παίκτες του και από την άλλη να τους ρίξει μπουνιά, προσθέτοντας πως τα συναισθήματα είναι διφορούμενα.

Αναλυτικά:
“Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που παίζει σε έντονο ρυθμό και έχει περιφερειακή απειλή. Μπορώ να πω πολλά για εμάς. Είναι πολλές φορές που τα συναισθήματα είναι διφορούμενα. Από τη μία θέλω να τους φιλήσω και από την άλλη να τους ρίξω μία μπουνιά. Δυστυχώς αυτό αισθάνομαι. Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τη νίκη.

Δεν είμαστε σοβαροί. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όλα στη ζωή είναι θέμα προσέγγισης και με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς, δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας. Σε τρεις μέρες παίζουμε πάλι. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες, αλλά πρέπει να μάθουμε σε αυτό”.

Σχετικά με το κακό ξεκίνημα των παικτών του: “Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, ώστε να βελτιώσουμε την ομοιογένεια μας στην επίθεση. Το παιχνίδι του Κοροίβου, είναι στατικό και πολύ στο διάβασμα. Αγγίζει τα χαρακτηριστικά του γαλλικού πρωταθλήματος. Πολύ αθλητικό. Παρασυρθήκαμε σε αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Συνεχίζεται η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων του “Αυτοκράτορα”

Αναφορά στην ιστορική φανέλα του “Αυτοκράτορα”, που θα πρέπει να προμηθεύονται…