Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αντιδράσαμε σωστά”

“Αντιδράσαμε σωστά”

pappas 1

pappas

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε την αντίδραση της ομάδα του, μετά από τις δύο ήττες στην Euroleague από Ρεάλ και Ολυμπιακό και αφιέρωσε την αποψινή νίκη σε έναν φίλο που “έφυγε” πρόωρα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: “Πήραμε μια σπουδαία νίκη μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Ξέραμε ότι ο Άρης θα μπει δυνατά μέσα στην έδρα του. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, με εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα. Προερχόμασταν από δύο ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό μας. Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε δίκαια τη νίκη”.

Για την κατάσταση της ομάδας μετά και τον τραυματισμό του Γκιστ: “Είμαστε σε ένα περίεργο στάδιο μετά τον τραυματισμό του Γκιστ και αν συνυπολογίσουμε τη δεδομένη απουσία του Τζέιμς σίγουρα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας.

Είχαμε κάποια κενά διαστήματα, όμως βάλαμε δύο μεγάλα σουτ σε εκείνο το σημείο. Ο Άρης αντέδρασε στο +15 με κάποια μακρινά σουτ, κάποια τυχερά και κάποια όχι. Οταν παίζεις εδώ μέσα θα έχεις τα κενά διαστήματα και γι’ αυτό μειώθηκε η διαφορά».

Για τον Αρη: “Ολοι είχαν κάποιες καλές στιγμές. Ο Κάμινγκς είχε κάποιο σερί με σουτ και ο ψηλός συνεργαζόταν πολύ καλά και μας έκανε ζημιά με τα πικ εν ρολ και τα dive που έκανε. Από εκεί και πέρα όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να είναι ο Αρης ανταγωνιστικός ως ένα σημείο”.

Για τον που αφιερώνει τη νίκη: “Θέλω να προσθέσω κάτι τελευταίο, σημαντικό για την παναθηναϊκή οικογένεια. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Τάσο Παπαδόπουλο, ένα παλικάρι που “έφυγε” πολύ νωρίς, ένας μαχητής της παναθηναϊκής εξέδρας και της ζωής. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…