Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο λεπτό”

“Ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο λεπτό”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλων Πάτρας έχει πολύ δύσκολο έργο για την 8η αγωνιστική της Basket League, αφού αντιμετωπίζει στο “Νίκος Γκάλης” τον Παναθηναϊκό Superfoods. O Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας για την αναμέτρηση (28/11, 19:00) με τους “πράσινους,”, τόνισε πως οι “μελανόλευκοι” πρέπει να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, παλεύοντας το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

” Καλησπέρα σε όλους

Μια ακόμη εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της και μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το περασμένο Σάββατο καταφέραμε να πάρουμε μια επιβλητική νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας την οποία εάν τη διαχειριστούμε όπως πρέπει θα μας φανεί πολύ χρήσιμη στη συνέχεια.

Οι δύο βαθμοί μας έδωσαν βαθμολογική ανάσα ενώ ας μην κρυβόμαστε μας βοήθησαν πολύ και στον ψυχολογικό τομέα. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο για εμάς όμως θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε το κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε ότι μας αξίζει.

Τη Δευτέρα το απόγευμα παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Παναθηναϊκού κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος όπως όλοι μπορείτε να καταλάβετε είναι πολύ δυνατός με πρωταγωνιστικούς ρόλους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Γνωρίζουμε ότι οι πιθανότητες της νίκης είναι ελάχιστες για εμάς όμως από την άλλη θα πρέπει να παλέψουμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί.

Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα, το οποίο θα μας δείξει που βρισκόμαστε και που βαδίζουμε γιατί ας μην ξεχνιόμαστε από τις αρχές του Δεκέμβρη μας περιμένουν παιχνίδια φωτιά τα οποία θα πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όπως θέλουμε στο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας ο οποίος μας στήριξε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο και ήρθε στο γήπεδο και ήταν στο πλευρό μας. Πέρυσι ο Νίκος Αργυρόπουλος στο τελευταίο του παιχνίδι πριν κλείσει την καριέρα του, είχε πει «Απόλλων στα εύκολα αλλά Απολλωνάρα στα δύσκολα» και είχε πολύ δίκιο. Ο κόσμος μας ξέρει και μας στηρίζει στις δύσκολες στιγμές και τον έχουμε ανάγκη γιατί με τη βοήθεια του θα μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Υ.Γ. Την περασμένη Πέμπτη ο κ. Χρήστος Μιχαλάκος της εταιρίας CARNA που είναι και χορηγός ονομασίας στην ομάδας παρέθεσε δείπνο σε όλους τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι από την επιχειρηματική κοινωνία της Πάτρας που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας. Ο Απόλλων άλλωστε είναι μια μεγάλη οικογένεια . Έτσι πορεύονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και έτσι θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε και εμείς….

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…