Κεντρική Basket League Άρης Ανασύνταξη δυνάμεων, ανάλυση λαθών και… Κάμινγκς

Ανασύνταξη δυνάμεων, ανάλυση λαθών και… Κάμινγκς

cummings

cummings

Ο Άρης γνώρισε την πρώτη του ήττα (από την Νίμπουρκ) στο Champions League αλλά σε καμιά περίπτωση αυτή δεν είναι… καταστροφική δεδομένου πως οι “κίτρινοι” μετρούν τέσσερα θετικά αποτελέσματα στην διοργάνωση. Το ζητούμενο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι να διορθωθούν κάποια αρνητικά στοιχεία που έκαναν την εμφάνισή τους στα τελευταία ματς και κυρίως αυτά απέναντι σε Κόροιβο και Νίμπουρκ.

Ο Ελληνας κόουτς μετά το τέλος του αγώνα με τους Τσέχους έθιξε το θέμα της κακής… εκκίνησης που κάνει η ομάδα του αφού τόσο απέναντι στον Κόροιβο όσο και κόντρα στην Νίμπουρκ, ο Άρης πραγματοποίησε πολύ άσχημο ξεκίνημα στα παιχνίδια και μετά “κυνηγούσε” στο σκορ (μάλιστα και στο ματς με την Μπάνβιτ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης “μπήκε” κάπως άσχημα στο παιχνίδι αφού στο 7′ έχανε με 8-18, αλλά εν συνεχεία “αντέδρασε”).

Την Δευτέρα (21/11) ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Παναθηναϊκό και το θέμα είναι να υπάρχει ανασύνταξη δυνάμεων στις τάξεις των “κιτρίνων” (μην ξεχνάμε ότι οι Πρίφτης και Σίμτσακ εμφανίστηκαν προβληματισμένοι στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νίμπουρκ και αμφότεροι συμφώνησαν ότι θα πρέπει ο Άρης να αλλάξει αγωνιστική εικόνα) ώστε να εμφανιστούν όπως… πρέπει κόντρα στους “πράσινους”. Η αποστολή του Άρη επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη (το απόγευμα της σημερινής μέρας ήταν στην Τουρκία) και την Πέμπτη το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί προπόνηση.

Αναμένεται να γίνει προβολή βίντεο για το ματς με την Νίμπουρκ και ανάλυση λαθών (και σχετικές παρατηρήσεις) από τον Πρίφτη προς τους παίκτεςm ενώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο Γουίλ Κάμινγκς. Ο Αμερικανός, που ήταν πολύ καλός (21 πόντους) απέναντι στην Νίμπουρκ, έπαιξε με ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά το παιχνίδι με τους Τσέχους είχε κάποιους πόνους. Η κατάστασή του δεν φαίνεται ανησυχητική, αλλά σε κάθε περίπτωση θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …