Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ανακοίνωσε Σέλτον!

Ανακοίνωσε Σέλτον!

selton

selton

Ο Τάιρεν Τζόνσον αποχώρησε από το Λαύριο, με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να μην αργεί καθόλου να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο Ντι Τζέι Σέλτον ήρθε σε συμφωνία με το Λαύριο, με τον Αμερικανό φόργουορντ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά:
“Ο 25χρονος Power forward D.J. Shelton παίκτης της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI! Καλωσορίζουμε τον D.J. Shelton στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες! O D.J. Shelton (ύψος 2.08m) συμμετείχε με τους Ατλάντα Χοκς στο summer league 2014 πριν παίξει στο Βέλγιο με την Kangoeroes Basket Willebroek όπου είχε μια καλή χρονιά, με μέσο όρο σχεδόν 14.8 πόντους και 5.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Πέρσι ξεκίνησε στην Ιταλία (Pesaro) όπου σε 10 παιχνίδια είχε 5.8 πόντους και 4.3 ριμπάουντ. Μέσα στη σεζόν μετακόμισε στην Τουρκία όπου με τη φανέλα της Akhisar Belediyespor είχε κατά μ.ο. 15.8 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 1.1 ασσίστ σε 12 επίσημες εμφανίσεις. Φέτος είχε δοκιμαστεί στη D-league με την ομάδα Reno Bighorns (εκεί αγωνίζεται ο “δικός μας” Γιώργος Παπαγιάννης). Στη φωτό, ο DJ Shelton με τον μάνατζέρ του κ. Σταμάτη Αγγελάκη και τον team manager της ΚΑΕ κ. Άγγελο Κωνσταντόπουλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…