Air Maragkidis

air maragkidis

air-maragkidis

Έχουμε χάσει το μέτρημα!…
Ο Νίκος Μαραγκίδης είναι ασταμάτητος. Απογειώθηκε από τη στιγμή που βρέθηκε στη Νίκη Αμαρουσίου και δεν σκοπεύει να προσγειωθεί. Ο πιτσιρικάς οδήγησε και πάλι την ομάδα του σε νίκη επί των Μελισσίων, με 80-64, πετυχαίνοντας 26 πόντους με τέσσερα τρίποντα!

Είναι το έκτο παιχνίδι, σε ισάριθμες εμφανίσεις της Νίκης στο πρωτάθλημα U22, που ο Μαραγκίδης υπερβαίνει τους 24 πόντους, οδηγώντας παράλληλα εκ του ασφαλούς την ομάδα του στο 5/6. Είναι προφανές ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, καθώς -ανεξάρτητα από ηλικίες, αντιπάλους κι ό,τι άλλο θέλετε- δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να είναι σε κάθε του εμφάνιση ένας παίκτης άνω των 24 πόντων.

Αν συνυπολογίσουμε ότι από τη στιγμή που τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής του στο αντρικό, σημείωσε 11 πόντους σε ένα 10λεπτο, τότε δεν έχουμε παρά να ασχοληθούμε (και εμείς, και οι υπεύθυνοι των εθνικών ομάδων) σοβαρά με τον Μαραγκίδη, που πιθανότατα σύντομα θα επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Διαιτητές: Γιακείμη – Ζαγούρης.
Τα δεκάλεπτα
: 27-14, 44-32, 66-50, 80-64.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Σιδέρης 21 (1), Μπατής 8 (2), Μαραγκίδης 26 (4), Χαραλάμπης 9 (1), Τσολακόπουλος 4, Ευαγγελούλης 4, Χατζολάρη 8 (2), Αγαπάι, Κυριάκου, Καντάς.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Σταϊκόπουλος): Πανταζής 9 (1), Πουλόπουλος 2, Κυπαρίσσης 15 (1), Καραμποΐκης Κ. 12 (2), Κριτσίκης 2, Χρυσανθόπουλος 1, Ταμπάκης 19 (4), Ορφανίδης 4, Καψής, Γκόντζος, Καραμποΐκης Χ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…