Κεντρική Basket League Άρης Άδειο απουσιολόγιο και… γεμάτο Παλέ

Άδειο απουσιολόγιο και… γεμάτο Παλέ

aris 4

aris-omadiki

Δίχως προβλήματα κύλησε η προετοιμασία του Άρη την Παρασκευή. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (πλην του τραυματία Καββαδά ο οποίος έτσι κι αλλιώς θέλει αρκετό χρόνο για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης) ενώ το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση και πριν από αυτή θα γίνει προβολή βίντεο για να αναλυθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια του ντέρμπι της Δευτέρας, υπάρχει… κίνηση (και ενδιαφέρον από τους οπαδούς) και εκτιμάται στον Άρη πως το Παλέ θα είναι γεμάτο. Όπως άλλωστε γίνεται σε όλα τα ντέρμπι, με τον κόσμο των “κιτρίνων” να δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του προς το σύνολο του Πρίφτη.

Προσφορά εισιτηρίου διαρκείας σε άνεργο οπαδό

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προχώρησε ένας φίλος του Άρη καθώς θέλησε να προσφέρει ένα εισιτήριο διαρκείας σε άνεργο συνοπαδό του. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ αναφέρει:

“Οι κινήσεις που αποδεικνύουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια συνεχίζονται… Ακόμα ένας φίλαθλος της ομάδας μας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, πρόσφερε ένα εισιτήριο διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε άνεργο συνοπαδό του.

Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., με τη συμμετοχή όσων είχαν στείλει τα στοιχεία τους για τις προηγούμενες κληρώσεις, ο τυχερός φίλαθλος που κερδίζει το εισιτήριο διαρκείας είναι ο:

Δημήτρης Παπαθανασίου

Ο νικητής μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο διαρκείας του την Δευτέρα 21/11, από τις 9π.μ. έως την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (19:00), έχοντας απραιτήτως μαζί του την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…