Κεντρική NBA NCAA Τρομερός Ντόρσεϊ! Νικηφόρο ντεμπούτο για Μήτογλου

Τρομερός Ντόρσεϊ! Νικηφόρο ντεμπούτο για Μήτογλου

dorsey oregon ducks ncaa

dorsey-oregon ducks-ncaa

Το NCAA ξεκίνησε, με τα περισσότερα ελληνόπουλα να μπαίνουν με το δεξί στη νέα σεζόν. Το Όρεγκον του Τάιλερ Ντόρσεϊ επικράτησε άνετα με 91-77 του Άρμι Ουέστ Πόιντ, με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ να σημειώνει 21 πόντους (3/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3/3 βολές), δύο ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ομογενής Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος μέτρησε 18 πόντους (6/7 δίποντα, 2/8 τρίποντα), δέκα ριμπάουντ, επτά ασίστ και δύο κλεψίματα σε 24 λεπτά συμμετοχής στη νίκη Αϊόβα Στέιτ επί του Σαβάνα Στέιτ. Νικηφόρο ντεμπούτο και για το Ουέικ Φόρεστ του Κώστα Μήτογλου, ο οποίος μέτρησε 9 πόντους (4/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/3 βολές), έξι ριμπάουντ, δύο κλεψίματα και δύο μπλοκ σε 26 λεπτά κόντρα στο Ράντφορντ.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δημακόπουλος είχε β(2/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/4 βολές), τέσσερα ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο σε 17 λεπτά συμμετοχής, αλλά το UC Ιρβάιν έχασε με 72-56 από το Γιούτα Στέιτ. Τέλος, ο Ηλίας Θεοδώρου μέτρησε 3 πόντους (1/1 τρίποντα) κι ένα ριμπάουντ σε οκτώ λεπτά στην ήττα του Πασίφικ με 119-80 από το UCLA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…