Κεντρική Basket League Άρης “Έλεγχος ριμπάουντ και λίγα λάθη”

“Έλεγχος ριμπάουντ και λίγα λάθη”

priftis

priftis

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (12/11) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να ολοκληρώνει την προετοιμασία της με μία πρωινή προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Αμαλιάδα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση στην Αμαλιάδα.

“Ο Κόροιβος, παρά το περιορισμένο ρόστερ του, είναι μια ομάδα πολύ καλή στο ανοιχτό γήπεδο, παίζει σε έντονο ρυθμό και σουτάρει πολύ καλά. Εμείς έχουμε ακόμα ένα λόγο για να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, αφού η παράδοσή μας στην Αμαλιάδα δεν είναι θετική’, τόνισε αρχικά.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, είπε: “Για να κερδίσουμε το Σάββατο πρέπει να έχουμε ενέργεια, μετά τα δύο πολύ δυνατά ματς που δώσαμε, να περιορίσουμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ και μέσα από την άμυνά μας να παρουσιαστούμε αποτελεσματικοί στην επίθεση, όπου έχουμε παρουσιάσει κάποια βελτίωση, αλλά δεν έχουμε ακόμα τη σταθερότητα που θέλουμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…