Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ζντοβτς: “Κακό βράδυ για εμάς”

Ζντοβτς: “Κακό βράδυ για εμάς”

aek oaka juri zdovc

aek-oaka-juri-zdovc

Χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή της, η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό από το κλειστό της “Περιβόλας”, επικρατώντας του Απόλλων Πάτρας με 77-59. Ο Γιούρι Ζντοβτς είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και κυρίως από την αμυντική τους λειτουργία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σλοβένος τεχνικός:

“Φοβόμουν αυτό το ματς, η Πάτρα έχει πολύ καλό ρόστερ, προπονητή, παίζουν πολύ καλό μπάσκετ. Δεν ξέραμε πως δεν θα παίξουν κάποιοι παίκτες τους, προσωπικά θα προτιμούσα να έπαιζαν όλοι οι παίκτες τους, είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο ματς, είχαμε μεγάλα προβλήματα στο πρώτο μέρος, παρότι είχαμε προετοιμαστεί για τη ζώνη του Απόλλωνα Πατρών δεν ανταπεξήλθαμε, δεν μπορούσαμε βρούμε ρυθμό, είχαμε άσχημες αποφάσεις.

Νομίζω οι παίκτες μου ήταν φοβισμένοι. Βελτιώσαμε την άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, αυτό ήταν το “κλειδί” της νίκης μας. Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών κουράστηκαν, δεν είχαν και μεγάλο ροτέισον, ούτε εμείς βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήσαμε 5-6 παίκτες που θεωρήσαμε πως ήταν στην καλύτερη βραδιά. Το αποτέλεσμα είναι ψεύτικο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ήταν κακό βράδυ επιθετικά για εμάς, αλλά και σε άλλους τομείς. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, μακριά από τραυματισμούς”.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ, δήλωσε: “Ξέραμε σήμερα ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα ιδιαίτερη δυνατή στην έδρα της, είχε απουσίες, αναγκάστηκαν να παίξουν σχήματα που δεν τα περιμένανε, αλλά ελέγχαμε το ματς, κάναμε κάποια λάθη, ωστόσο στο δεύτερο μέρος σφίξαμε την άμυνά μας. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, εύκολο ή δύσκολο το κάνουμε εμείς. Δεν ήταν για τόσο η διαφορά, και εάν από την αρχή δείχναμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε ίσως να ήταν διαφορετικό σκορ. Ξέραμε πως ο Απόλλωνας μέσα στην έδρα του δείχνει μαχητικότητα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…