Κεντρική Διεθνή “Ξέσπασε” η Μπαρτσελόνα, διπλό για Μπασκόνια και Βαλένθια

“Ξέσπασε” η Μπαρτσελόνα, διπλό για Μπασκόνια και Βαλένθια

hanga

hanga

Η Ρεάλ Μπέτις “πλήρωσε” τις δύο σερί ήττες της Μπαρτσελόνα από την Μπιλμπάο και τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα διέλυσε εντός έδρας τους Σεβιγιάνους με 80-58 κι επέστρεψε στις νίκες.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Έρικσον με 17 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μέτρησε 14 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής. Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου ήταν άστοχος (0/3διπ., 0/1τριπ.), μένοντας άποντος στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε.

Επιστροφή στις νίκες και για την Μπασκόνια, η οποία άφησε πίσω της την ήττα από τη Ζαλγκίρις, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπανταλόνα με 90-83. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χάνγκα με 16 πόντους, ενώ double-double έκανε ο Λάρκιν με 11 πόντους και 10 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο Βόιγκτμαν, ο οποίος μέτρησε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Αντρέα Μπαρνιάνι δεν αγωνίστηκε, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη, η οποία “λύγισε” (72-73) εντός έδρας από τη φορμαρισμένη Μάλαγα, με τον Έλληνα σέντερ να σημειώνει 6 πόντους σε 17 λεπτά.

Τέλος, η Βαλένθια πήρε το διπλό στην έδρα της Ομπραντόιρο. Η ομάδα του Βλάντο Γιάνκοβιτς επικράτησε άνετα με 92-76, με τον Έλληνα φόργουορντ να μην αγωνίζεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…