Κεντρική Διεθνή “Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα”

“Ξεχωριστό παιχνίδι για μένα”

itoudis cska f4 Αντίγραφο

itoudis-cska-f4 - Αντίγραφο

Η ΤΣΚΑ Μόσχας, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods και  η κρίση που περνάν οι “πράσινοι” τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Παράλληλα ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας, τόνισε πως το παιχνίδι με το “τριφύλλι” είναι ξεχωριστό για αυτόν , ενώ έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, στην αναμέτρηση της Παρασκευής (21/10 20.00)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Είναι ένα ξεχωριστό ματς για μένα, όχι απλώς γιατί πέρασα 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια φιλόδοξη ομάδα, ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλες προσδοκίες και παίκτες με κίνητρο. Έκαναν κάποιες αλλαγές πρόσφατα, αλλά πιστεύω πως αυτές θα ενώσουν τους παίκτες περισσότερο και θα τους κάνουν πιο επικίνδυνους. Δεν με ανησυχεί που ο Παναθηναϊκός έχασε προ ημερών από τον Ολυμπιακό. Ξέρω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

 Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μας επειδή είναι το πρώτο μας επίσημο μπροστά στο κοινό μας φέτος. Ελπίζω να δούμε πολλούς φιλάθλους να έρθουν να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης. Να μας δείξουν τι περιμένουν από μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…