Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βόβορας: “Ομάδα με νοοτροπία μαχητή και νικητή”

Βόβορας: “Ομάδα με νοοτροπία μαχητή και νικητή”

Βόβορας

vovoras-new

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του μαχητές και νικητές ενώ αναφέρθηκε και στον Πεδουλάκη.

Μετά το ματς και την ήττα από την ΤΣΣΚΑ ο υπηρεσιακός προπονητής των πρασίνων δήλωσε : ” Κάναμε ένα κακό παιχνίδι στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, όμως η ομάδα έβγαλε αντίδραση αυτή τη φορά. Στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε μια εικόνα που δεν μας αξίζει. Αυτή είναι μια ομάδα μαχητών και νικητών και όλοι πιστεύουν ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Προετοιμαστήκαμε με τον τρόπο που προετοίμαζε την ομάδα ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αυτός έβαλε τη φιλοσοφία του στην ομάδα και δουλέψαμε δύο μήνες πάνω σε αυτήν ”.

Όσων αφορά το ματς στη Ρωσία : ” Σε αυτό το ματς, αμυντικά, είχαμε προετοιμάσει πολλές αλλαγές για τους ψηλούς μας για να σταματήσουμε τις διεισδύσεις της ΤΣΣΚΑ. Πέρυσι η ΤΣΣΚΑ είχε κατά μέρο όρο σχεδόν 91 πόντους και στόχος μας ήταν να την κρατήσουμε κάτω από τους 80 πόντους. Για 35 λεπτά το κάναμε καλά. Τους κρατήσαμε από το να κάνουμε αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Στα τελευταία πέντε λεπτά χάσαμε κάποια λέι απ και μερικά άλλα σουτ. Αυτό ήταν το κλειδί που δεν μας έδωσε την ευκαιρία να νικήσουμε το ματς. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και τον κόουτς Ιτούδη για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Ελπίζω να κάνουμε εξαιρετική δουλειά και στο επόμενο ματς ”.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…