Κεντρική Διεθνή Βοροντσέβιτς: “Κίνητρο μας να κατακτήσουμε και την φετινή Ευρωλίγκα”

Βοροντσέβιτς: “Κίνητρο μας να κατακτήσουμε και την φετινή Ευρωλίγκα”

andrey vorontsevich cska moscow final four berlin 2016 eb15

andrey-vorontsevich-cska-moscow-final-four-berlin-2016

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς, μιλώντας στο eurolegue.net, δήλωσε πως η περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αποτελεί το φετινό κίνητρο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. O Ρώσος πάουερ/φόργουορντ, αναφέρθηκε στο νέο σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης, αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνίζεται με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Ντε Κολό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πόσο μεγάλη ευθύνη είναι για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θα παίζει ως η κάτοχος του τίτλου:

“Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην φετινή σεζόν, αλλά σίγουρα να μην ξεχάσουμε όσα πετύχαμε πέρσι. Είναι μία νέα.. ευθύνη σχεδόν για όλους μας το ότι θα παίξουμε ως Πρωταθλητές. Πρέπει να κρατήσουμε τον τίτλο στα χέρια μας, είναι δύσκολο να κερδίσουμε τη EuroLeague και είναι ακόμα πιο δύσκολο να υπερασπιστούμε τον τίτλο”.

Για το νέο Format της EuroLeague:

“Πρέπει απλά να το πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν πρέπει να έχει σημασία το πόσο δύσκολο θα είναι το ταξίδι, αλλά εμείς απλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, στην επόμενη προπόνηση”.

Για το αν ο τίτλος τους έδιωξε την πίεση της φετινής σεζόν:

“Όχι και τόσο. Μας έδωσε σίγουρα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το ότι δεν τα καταφέραμε άλλες χρονιές μας έκανε πιο δυνατή ομάδα. Θέλουμε και φέτος να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά.”

Για το πόσο σημαντικό είναι ν’ αγωνίζεται με τους Μίλος Τεόντοσιτς και Νάντο Nτε Κολό:

“Είναι υπέροχο! Δεν χρειάζεται να τους εξηγήσεις τίποτα, ξέρουν τα πάντα! Το μόνο που θέλω είναι να τους βοηθάω στο παιχνίδι τους”.

Για το αν το συναίσθημα που έχουν ως πρωταθλητές θα τους εμπνεύσει για την φετινή σεζόν και αν αυτό είναι το μεγαλύτερό τους κίνητρο:

“Είναι το κίνητρό μας να κερδίσουμε και την φετινή διοργάνωση. Ξέρουμε πως μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη και πως να… χάσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην χαλαρώσουμε στιγμή, αλλά να μην μας γυρίσει σε πίεση. Πρέπει να μείνουμε μαζί και να παλέψουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…