Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βασιλειάδης:”Κάτι ξεχωριστό, αν δουλέψουμε σκληρά”

Βασιλειάδης:”Κάτι ξεχωριστό, αν δουλέψουμε σκληρά”

vasileiadis

vasileiadis

Ο Κώστας Βασιλειάδης, σε συνέντευξη του τόνισε πως η φετινή ΑΕΚ μπορεί να πετύχει κάτι ξεχωριστό, αν δουλέψει σκληρά. Ο “Βάσκος,” αναφέρθηκε στις ηγετικές ικανότητες και στην εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η ομάδα, αλλά και αν η “‘Ένωση”  μπορεί να μπει σφήνα στους “αιώνιους”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6:

Για την πορεία της προετοιμασίας της ΑΕΚ: «Η μετάβαση είναι ομαλή, είμαστε ενάμιση μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και όλα βαίνουν καλώς. Σιγά-σιγά θα είναι στο 100% η ομάδα».

Για τις ευθύνες που έχει λόγω εμπειρία και τις ηγετικές ικανότητες που καλείται να δείξει: “Αυτό δεν συμβαίνει μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός παρκέ, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες”.

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να σπάσει το δίπολο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: “Το θέμα είναι να κάνουμε καθημερινή και σοβαρή δουλειά ώστε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να είναι η ομάδα μαζί μέχρι το τέλος και γιατί όχι να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο φινάλε”.

Για την πικρία που εξέφρασε πρόσφατα για τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ: “Πικρία δεν υπάρχει, έχει τελειώσει, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Έχει τελειώσει, τους αγαπάω πάρα πολύ”.

Για το αν σκέφτεται ότι μπορεί να επιστρέψει στην Εθνική μέσω της ΑΕΚ: “Η Εθνική είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί και αν κληθώ θα είμαι έτοιμος να προσφέρω”.

 

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…