Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τόμιτς : ”Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Τόμιτς : ”Μας αδικεί το αποτέλεσμα”

Milan Tomic Olympiacos

Milan Tomic-Olympiacos

Ο Ολυμπιακός λύγισε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, εξήγησε το γιατί.

”Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και αμυντικά και επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο μας πήραν μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ και τελείωσαν το ματς με εννιά επιθετικά, δηλαδή οκτώ παραπάνω. Όταν περάσαμε μπροστά με τρίποντο του Μάντζαρη, μετά είχαμε τις φάσεις να ανεβάσουμε τη διαφορά, αλλά δεν έγινε.

Είχαμε ευκαιρίες ακόμη και στο -8, αλλά όταν παίζεις στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ και δεν σκοράρεις και δεν εκμεταλλευτείς αυτές τις φάσεις, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Θεωρώ πως μας αδικεί η τελική διαφορά. Δεν είχαμε καλές επιθετικές λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τον Λαμόνικα. Εμείς βλέπουμε τα δικά μας λάθη. Για του διαιτητές άλλος είναι υπεύθυνος να μιλήσει”, δήλωσε αρχικά ο Μίλαν Τόμιτς στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν υπάρχει κάτι που «κέρδισε» ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με την Ρεάλ:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι. Κερδίσαμε ότι για 35΄ είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει να ξαναδούμε το 5-8λεπτο που ξέφυγε η διαφορά, γιατί πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40΄, τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην Α1».

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Πάτρικ Γιανγκ: «Κερδίσαμε και τον Γιανγκ. Ηταν τόσο καιρό έξω και έπαιξε ένα δυνατό παιχνίδι. Σιγά – σιγά θα ανεβαίνει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …