Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παππάς: “Ο Μήτσος σταμάτησε! Είμαστε ικανοί να βάλουμε τα μεγάλα σουτ”

Παππάς: “Ο Μήτσος σταμάτησε! Είμαστε ικανοί να βάλουμε τα μεγάλα σουτ”

pappas panathinaikos zalgiris

pappas-panathinaikos-zalgiris

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχτηκε την Ζαλγκίρις Κάουνας στο “Νίκος Γκάλης”, όπου επικράτησε με 8476 και ο Νίκος Παππάς μετά το παιχνίδι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα παιχνίδια της πρεμιέρας που πάντα είναι δύσκολα, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είναι πλέον εδώ για να πάρει τα μεγάλα σουτ.

“Για άλλη μια φορά θα πω ότι η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη, κρύβει δυσκολίες. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Βλέπετε ομάδες οι οποίες είναι φαβορί για το Final Four να δυσκολεύονται πολύ, να έφτασαν κοντά στην ήττα. Για εμάς είναι σημαντική η νίκη. Θα φανεί και στη συνέχεια πόσο σημαντική ήταν. Η εντολή δεν είναι να παίξω ένας – ένας. Ένιωσε ο προπονητής ότι ήμουν σε καλή μέρα. Μπήκαν μεγάλα σουτ και από άλλα παιδιά. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και πήραμε μια σπουδαία νίκη”, δήλωσε ο Παππάς.

“Μην πάμε πάλι την κουβέντα εκεί. Καταλαβαίνω γιατί ρωτάς. Ο κόσμος έχει συνηθίσει τον Μήτσο να παίρνει τα μεγάλα σουτ. Καλώς ή κακώς σταμάτησε. Είμαστε μια ομάδα με παιδιά που μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες. Είμαστε όλοι ικανοί να τα βάλουμε”, πρόσθεσε για την απουσία του Διαμαντίδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…