Κεντρική Basket League Άρης “Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο”

“Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο”

dimitris priftis

dimitris-priftisΟ Άρης δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 κόντρα στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να τονίζει πως η ομάδα του Τόνι Κωνσταντινίδη ήταν καλύτερη εντός τεσσάρων γραμμών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την νίκη του, ήταν πιο αποτελεσματικό, κυρίως στην επίθεση. Για μας η βραδιά ήταν πολύ κακή επιθετικά. Κάναμε την προσπάθεια μας στην άμυνα, όμως δεν ήταν αρκετή. Θα έπρεπε να είμαστεακόμη καλύτεροι, πιο συνεπείς, πιο συμπαγείς, ακόμη καλύτεροι σε φάσεις ένας εναντίον ενός. Ήμασταν αρκετά άστοχοι σήμερα και νομίζω πως αυτό ήταν που μας στοίχισε. Συνεχίζουμε, έχουμε σε 3 μέρες ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω, έχουμε πάλι ταξίδι, και να προσαρμοστούμε στο σκληρό πρόγραμμα”.

Για το ντεμπούτο του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς: “Ήταν μια βραδιά που χρειαζόμασταν το καλό μακρινό σουτ, ο Ντραγκίσεβιτς είναι σουτέρ, αλλά και οι καλοί σουτέρ βρίσκονται και σε άσχημες βραδιές. Η ομάδα προσπάθησε, πήρε 17 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά. Το Ρέθυμνο ήταν καλύτερο και πήρε την νίκη”.

Για τους νέους παίκτες της ομάδας και τον χρόνο προσαρμογής τους: “Κάποια από τα παιδιά που έχουμε χρειάζονται λίγο χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια ο συντελεστής συγκέντρωσης θα πρέπει να είναι  πάρα πολύ υψηλός. Θα πρέπει να είσαι αποτελεσματικός, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα και να μην περιμένεις τόσα πολλά μόνο από την επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…