Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το ότι κερδίσαμε με τόσα λάθη, είναι επιτυχία”

“Το ότι κερδίσαμε με τόσα λάθη, είναι επιτυχία”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει την πρώτη του νίκη στη νέα διοργάνωση του Champions League και σύμφωνα με τον τεχνικό του “δικέφαλου του βορρά”, Σούλη Μαρκόπουλου, ήταν επιτυχία το θετικό αποτέλεσμα, ύστερα από τόσα πολλά λάθη που έγιναν από πλευράς παικτών του.

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Τους είχαμε αντιμετωπίσει και στο φιλικό αλλά ήταν διαφορετικά σήμερα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη. Τα δικά μας 27 λάθη δεν δικαιολογούνται. Το ότι κερδίσαμε με τόσα λάθη, είναι επιτυχία. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα σε απλές κινήσεις. Να πιστέψουν οι παίκτες περισσότερο στον εαυτό τους και να τελειοποιήσουμε τις συνεργασίες δύο και τριών παικτών”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

Για τα προβλήματα που υπήρξαν με τις μπάλες στην διοργάνωση του Basketball Champions League: “Είναι διαφορετική η μπάλα στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσουμε, όχι μόνο εμείς αλλά και όλες οι ομάδες”.

Σχετικά με τα πολλά λάθη του ΠΑΟΚ: “Αν ήξερα για τα λάθη θα το είχα λύσει. Παίζει ρόλο η ψυχολογία τη στιγμή και η αντίδραση του παίκτη κάτω από πίεση που δεν μπορεί να αντιδράσει σε όσα κάνει. Τα λάθη ήταν πολλά όταν χάθηκαν τα εύκολα καλάθια στην αρχή”.

Για τα παράπονα του προπονητή της Ουσάκ σχετικά με την διαιτησία: “Και εγώ μπορεί να έχω παράπονα από τη διαιτησία, αλλά βλέπουμε το παιχνίδι από την αντίδραση στις καταστάσεις που μας έφερε η άλλη ομάδα”.

Για το ότι ο Τέιλορ είχε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μηδέν πόντους: “Δεν ανησυχώ για τον Τέιλορ. Ανησυχώ για τα λάθη της ομάδας. Για το πως θα βελτιωθεί, δεν είναι κάτι απλό. Δεν είναι η ομάδα, αλλά πως οι περιορίσεις αυτό που γίνεται. Πρέπει να καταλάβει ο παίκτης πως πρέπει να αντιδράσει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλεις. Είναι άπειρα παιδιά και βγαίνουν εύκολα από το παιχνίδι και τα πράγματα δυσκολεύουν”.

Για τις δυο συνεχόμενες νίκες που μετράει πλέον η ομάδα: “Όλοι οι αντίπαλοι είναι ίδιοι για εμάς. Κοιτάζουμε το δικό μας παιχνίδι και όλες οι ομάδες είναι δύσκολες για εμάς. Κάτι που δεν αλλάζει με μία – δύο νίκες”.

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…