Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Το ανανεωμένο ημερολόγιο του Ολυμπιακού

Το ανανεωμένο ημερολόγιο του Ολυμπιακού

olympiacos2

olympiacos2

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε, προχώρησε σε ακόμα μία πρωτοποριακή κίνηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του με το ανανεωμένο ημερολόγιο των “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους φίλους της ομάδας.

Πλέον οι φίλοι του Θρύλου θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους το ημερολόγιο με τους αγώνες της ομάδας μας τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα χρησιμοποιεί πλέον την εφαρμογή STANZA προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας να ενημερώνουν αυτόματα το ημερολόγιο που χρησιμοποιούν στα κινητά τους, στα tablets τους ή στα pc/laptop και θα μπορούν να ξέρουν ανά πάσα στιγμή το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά κυρίως θα ενημερώνονται αυτόματα όποιες αλλαγές γίνονται στο πρόγραμμα.

Τι ακόμα προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία; Στο ημερολόγιο σας θα υπάρχουν πληροφορίες για την ώρα και μέρα διεξαγωγής του αγώνα, το κανάλι το οποίο μεταδίδει το παιχνίδι, link για αγορά online εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια των πρωταθλητών, link για τα στατιστικά του κάθε αγώνα και link με το playbyplay του Ολυμπιακού στο Twitter.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

Κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση

https://www.stanza.co/@olympiacosbc#/v1/

Εισαγωγή του θρυλικού ημερολογίου ανάλογα με την εφαρμογή και τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…