Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη”

“Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη”

thomas kottas

thomas-kottas

To Ρέθυμνο έχει κάνει μία πολύ καλή αρχή στο ξεκίνημα της Stoiximan.gr Basket League, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με τον Θωμά Κώττα, στόχος της ομάδας του Τόνι Κωνσταντινίδη είναι να παραμείνει “κάστρο” το κλειστό το “Μελίνα Μερκούρη“, εν όψει του δύσκολου αγώνα με το Λαύριο.

Αναλυτικά:
“Δυστυχώς αυτή η εβδομάδα δεν ήταν ίδια με τις προηγούμενες, αφού προερχόμαστε από την πρώτη μας ήττα στην Stoiximan.gr Basket League. Φυσικά, δεν είναι κάτι που μας απογοητεύει, καθώς σε μία σειρά αγώνων είναι λογικό και να κερδίζεις αλλά και να χάνεις. Αυτό που μας προβλημάτισε περισσότερο, όμως, ήταν «εικόνα» μας στο β’ ημίχρονο, όπου δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.

Πάνω σε αυτά τα λάθη μας δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και συνεχίζουμε, ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι.Τώρα, επιστρέφουμε στην έδρα μας, με στόχο ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Μόνο με αυτή θα είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς το “Μελίνα Μερκούρη” θέλουμε να παραμείνει “κάστρο”, δυσκολεύοντας όποιον αντίπαλο και αν έχουμε απέναντι μας.

Το Σάββατο θα παίξουμε κόντρα στο Λαύριο, το οποίο έχει το ίδιο ρεκόρ με εμάς (2 νίκες και 1 ήττα). Μάλιστα, προέρχεται από μία ευρεία νίκη και θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την ήττα μας στον αγώνα στην Πάτρα και τη λύπη μας, ξεκινήσαμε δυναμικά για τον επόμενο αγώνα με το Λαύριο. Είμαστε αισιόδοξοι, δυνατοί, παίζουμε στην έδρα μας και αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα για τη νίκη. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη και ελπίζω με την αγωνιστικότητα μας και τη στήριξη του κόσμου, που τους χρειαζόμαστε κοντά μας, θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…