Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Θα δώσει διαφορετική δυναμική μία νίκη επί του Άρη”

“Θα δώσει διαφορετική δυναμική μία νίκη επί του Άρη”

toni konstantinidis rethimno

toni-konstantinidis-rethimno

Tο Ρέθυμνο αντιμετωπίζει αύριο (15/10, 17:00) τον Άρη και ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Τόνι Κωσταντινίδης, ανέφερε πως μία ενδεχόμενη νίκη απέναντι στους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα δώσει άλλη δυναμική στο σύνολό του.

Από την στιγμή που κερδίσαμε μέσα στη Ρόδο βάζουμε σαφώς πιο ψηλά τον πήχη ως ομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν ήρθε τυχαία αυτή η επιτυχία, κάτι που κάναμε και όλη αυτή την εβδομάδα στην προετοιμασία μας για το ματς απέναντι στον Άρη. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην κατηγορία και θα είναι σαφώς πάρα πολύ δύσκολο και με μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας για μας. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι και ψυχολογικά και αγωνιστικά”, ανέφερε αρχικά ο Κύπριος τεχνικός, προσθέτοντας:

Καταλαβαίνουμε και είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντική θα είναι μία νέα επιτυχία κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Θα μας δώσει μία πολύ διαφορετική δυναμική, χωρίς αυτό να μας αγχώνει στο αγωνιστικό κομμάτι και το πώς θα παραταχθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε μελετήσει αρκετά καλά τον αντίπαλο μας και θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τους δύο. Νομίζω είναι φυσιολογικό η νίκη να μας έχει δώσει την ψυχολογική ώθηση αυτή η επιτυχία αλλά το θέμα είναι το πώς θα την διαχειριστούμε. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να συνεχίσουμε στο ίδιο “μονοπάτι”».

Τέλος σχετικά με τον φίλαθλο κόσμο του Ρεθύμνου: “Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας, να γεμίζει το γήπεδο και να μας δίνει ενέργεια στις δύσκολες στιγμές γιατί ένα παιχνίδι μέσα στην έδρα σου δεν σημαίνει πως θα είναι πάντα εύκολο ειδικά με ομάδες όπως ο Άρης που θεωρητικά είναι το φαβορί”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…