Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ – Κολοσσός

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ – Κολοσσός

paok 3

paokΟ ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Basket League, ωστόσο θέλει να κάνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Κολοσσό (15/10) και με τους παίκτες του “δικέφαλου του βορρά” να χρειάζονται τον φίλαθλο κόσμο δίπλα τους.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:
“H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚΚολοσσός H Hotels, το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 5μ.μ. για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels διατίθενται από το PAOK Sports Arena, το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, τα easypay της Τράπεζας Πειραιώς και 24 ώρες το 24ωρο από το online δίκτυο της Tickethour.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, θα διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κολοσσός H Hotels είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE

Ισχύουν και παιδικά εισιτήρια (γεννηθέντες από 1/1/2002 και μετά)

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Πέμπτη (13/10): 10:00-19:00

Παρασκευή (14/10): 10:00-19:00

Σάββατο (15/10): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας Πειραιώς

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…