Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Πάτρας

Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Πάτρας

Apollon Patras

Apollon Patras

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τη διάθεση των εισιτηρίων κόντρα στο νεοφώτιστο, Προμηθέα Πατρών, εξέδωσε ο Απόλλωνας Πάτρας, θέλοντας να έχει τη στήριξη του κόσμου του στο τοπικό ντέρμπι.

Αναλυτικά:
“Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League 2016-17 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Προμηθέα Πατρών.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016(17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link:https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τις κερκίδες “Γ” και “Δ” θα κοστίζουν 10,00 ευρώ, στην κερκίδα “Β” θα κοστίζουν 12,00 ευρώ και στην κερκίδα “Α” θα κοστίζουν 15,00 ευρώ.

Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν 5,00 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…