Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (pics)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής (pics)

a-eskana

Στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ΕΣΚΑΝΑ, το Φάληρο πανυγήρισε την δεύτερη νίκη απέναντι στον Μίλωνα με σκορ 7959, το Πέραμα επικράτησε εύκολα του Φοίνικα Πειραιά με 7456, ενώ η Καλλιθέα έκανε επίδειξη δύναμης στο Ελληνικό επικρατώντας με 9068.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής το Πέρα δεν μπόρεσε να προστατέψει την έδρα του, χάνοντας από τον Έσπερο Καλλιθέας με 5861, η ΝΕ Μεγαρίδας πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πειραϊκό, το ίδιο έπραξε και η Δραπετσώνα κερδίζοντας την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ ο Άλιμος δεν κατάφερε να επικρατήσει στο παιχνίδι με την Ένωση Τραχώνων/Δία.

Τα αποτελέσματα:
ΑΟΠ Φαλήρου – ΑΟΝΣ Μίλων 79-59
ΓΣ Περάματος/Ερμής – Φοίνικας Πειραιά 74-56
ΑΕ Καλλιθέας – ΑΕ Σούρμενων/Ελληνικό 90-68
ΑΣ Πέρα – Έσπερος Καλλιθέας 58-61
Πειραϊκός – ΝΕ Μεγαρίδας 73-79
ΔΑΣ Δραπετσώνα – Ελευθερία Μοσχάτου 69-60
ΑΛΦ Αλίμου – ΑΕ Τραχώνων/Δία 62-72

Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες): Έσπερος Καλλιθέας 4, ΓΣ Περάματος/Ερμής 4, ΑΟΠ Φαλήρου 4, ΑΕ Τραχώνων/Δία 4, ΝΕ Μεγαρίδας 3, ΑΣ Πέρα 3, Πειραϊκός 3, Δραπετσώνα 3, ΑΕ Καλλιθέας 3, Μίλωνας 3, ΑΛΦ Αλίμου 2, Ελευθερία Μοσχάτου 2, Φοίνικας Πειραιά 2, ΑΕ Σούρμενων/Ελληνικού 2.

Η επόμενη αγωνιστική (3η, 17/10): Μίλωνας – ΓΣ Περάματος/Ερμής, Φοίνικας Πειραιά – ΑΕ Καλλιθέας, ΑΕ Σούρμενων/Ελληνικού – ΑΣ Πέρα, Έσπερος Καλλιθέας – Πειραϊκός, ΝΕ Μεγαρίδας – Δραπετσώνα, Ελευθερία Μοσχάτου – ΑΕ Τραχώνων/Δία, ΑΛΦ Αλίμου – ΑΟΠ Φαλήρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ζητάει επανέναρξη προπονήσεων η ΕΣΚΑΝΑ

Την σταδιακή επιστροφή στις προπονήσεις αρχικά και στους αγώνες εν συνεχεία αποφάσισε να ε…