Κεντρική Διεθνή “Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, δύσκολα στο ΣΕΦ”

“Σπουδαίος ο Ολυμπιακός, δύσκολα στο ΣΕΦ”

perasovic

perasovicΤο εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μιλώντας για το αυριανό (20/10) παιχνίδι της Εφές Αναντολού με τους πρωταθλητές Ελλάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής των Τούρκων ξεκαθάρισε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του στο Φάληρο.

“Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και σε μια καλή ατμόσφαιρα. Έχουν σπουδαία ομάδα, έναν εξαιρετικό προπονητή και φανταστικό κόσμο. Ειδικά στο ΣΕΦ είναι πιο δυνατοί. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και χρησιμοποιούν και τους δώδεκα παίκτες τους στους αγώνες. Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα θα είναι σκληρά και δύσκολα, γι’ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Αν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι”, ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός.

Ο νεαρός φόργουορντ της Εφές, Φουρκάν Κορκμάζ, τόνισε: “Στην πρεμιέρα αν και παίξαμε καλά με την Μπασκόνια γυρίσαμε πίσω με ήττα. Για να καλύψουμε το έδαφος θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Σε ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών και προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο των playoffs, θα πρέπει να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Θέλουμε, λοιπόν, να αρχίσουμε ένα νικηφόρο σερί στην Αθήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της νίκης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…