Κεντρική Basket League Άρης “Σοβαροί και με ενέργεια”

“Σοβαροί και με ενέργεια”

dimitris priftis

dimitris-priftisΟ Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο (8/10) σε εντός έδρας παιχνίδι τα Τρίκαλα του Γιάννη Καστρίτη και ο προπονητής του “Αυτοκράτορα”, Δημήτρης Πρίφτης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ, τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και με ενέργεια προκειμένου να μπουν με το “δεξί” στις επίσημες υποχρεώσεις της Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος ξεκινά αύριο και αρχικά θέλω να ευχηθώ μία καλή σεζόν, με καλό μπάσκετ, χωρίς τραυματισμούς και με πολύ κόσμο στα γήπεδα. Πρώτος αντίπαλός μας είναι τα Τρίκαλα, μία ομάδα την οποία σεβόμαστε πολύ, όπως κάθε αντίπαλο. Τα Τρίκαλα μπορεί να συγκρότησαν σχετικά αργά το ρόστερ τους, όμως έκαναν καλές επιλογές και μπορούν να γίνουν επικίνδυνα αν δεν προσεχθούν”.

Αναφορικά με τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: “Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και με ενέργεια, όπως κάναμε σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα με την Κύμη, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη πιστεύω ότι θα παίξουν τον καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…