Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σκουλιδας: “Ενωμένοι μπορούμε”

Σκουλιδας: “Ενωμένοι μπορούμε”

aek 23

aek

Ο Διονύσης Σκουλίδας, αν και πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας, δεν θέλησε να σταθεί στην προσωπική του απόδοση. Ο Έλληνας άσσος, ο οποίος αποτελεί από τα μεγαλύτερα project της “Ένωσης,” δεν θέλησε να βάλει στόχο τον τελικό του κυπέλλου, τονίζοντας ωστόσο πως αν η ομάδα είναι ενωμένη τότε μπορεί να καταφέρει πολλά.


.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δεν θέλω να πω πως ήμουν εγώ ο πρωταγωνιστής στην τρίτη περίοδο. Τα σουτ που πήρα βγήκαν από συστήματα της ομάδας. Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και στα αποδυτήρια είπαμε να βγούμε για τους διαλύσουμε. Η πρόκριση βοηθάει πολύ στην ψυχολογία της ομάδας. Έπειτα από μία νίκη πας με άλλες σκέψεις στο μυαλό κι έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.” τόνισε αρχικά ο φόργουορντ των “κιτρινόμαυρων”

Τέλος σε ερώτηση αν η ΑΕΚ στοχεύει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, πρόσθεσε:”Εννοείται, γιατί όχι; Όπου κι αν βρίσκεσαι πρέπει να βάζεις υψηλούς στόχους. Δεν θέλω να πω πως έχουμε βάλει ως στόχο τον τελικό, αλλά όταν είμαστε ενωμένοι, όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…