Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

zdovc aek

zdovc-aek

Φανερά ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Κύμη, όπου οι παίκτες έκαναν πάρτι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που τους είπα στα αποδυτήρια στο τέλος, είναι ότι πριν αρχίσει το ματς, θα έλεγα εντάξει σε αυτό το σκορ, αλλά στο δεύτερο σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεν με ικανοποιεί αυτό. Το μυαλό μας ήταν μόνο στην επίθεση. Τα ξέρω αυτά. Ήμουν και εγώ παίκτης, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω”, ανέφερε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

“Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασαν πολλά σουτ οι αντίπαλοι πάντως. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση. Εύχομαι το καλύτερο για τους αντιπάλους. Μου άρεσε η ομάδα τους”.

Για τις πιθανότητες νίκης κόντρα σε Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό: “Ξέρω από την πρώτη μέρα, το που έχω έρθει. Οι οπαδοί περιμένουν το πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο, γιατί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δύο τοπ ομάδες της Ευρώπης. αλλά αν δεν έχουμε πίεση από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο, μπορούμε. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε, αλλιώς δεν θα το κάνουμε ποτέ. Έχουμε βρει χημεία. Δεν παίζουμε πολύ δυνατά παιχνίδια ακόμα. Δουλεύουμε σκληρά όμως και αν συνεχίσουμε θα δούμε. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Σε κάθε ματς τους νιώθουμε όλο και περισσότερο δίπλα μας. Ειδικά στα μικρά γήπεδα εκτός έδρας. Δημιούργησαν ξανά εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Ήταν ο έκτος παίκτης μας και μας βοήθησε πολύ. Το σημαντικό είναι να τους βοηθήσουμε και εμείς με τις νίκες και να φέρνουμε περισσότερο κόσμο και στα εντός έδρας ματς, να μας στηρίζει. Τους ευχαριστούμε και είμαι πολύ χαρούμενος που τους κάναμε χαρούμενους”.

Για τις νίκες με μεγάλη διαφορά συμπλήρωσε: “Οι προπονητές πάντα ψάχνουμε να βρούμε αρνητικά στοιχεία. Είναι εύκολο να χαλαρώνεις όμως, σε μεγάλες διαφορές. Είναι επικίνδυνο όμως όταν χαλαρώνει και ο αντίπαλος. Προσπαθείς να κάνεις την δουλειά σου. Στον πάγκο δεν νιώθω εφησυχασμένος ούτε δευτερόλεπτο. Το σημαντικό είναι να κάνεις χαρούμενους όλους τους παίκτες. Να παίζουν όλοι αρκετά λεπτά και να βοηθούν όλοι. Παίζουμε ματς κάθε τρεις μέρες και χρειάζεται ροτέισον. Να βρεις ρυθμό στην επίθεση”.

Ενώ, από πλευράς παικών ο Κώστας Βασιλειάδης, είπε: “Πολύ θετική εικόνα για την ομάδα μας, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είχαμε στο μυαλό μας και δουλέψαμε από το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα, για τον σημερινό αντίπαλο μας. Κλείσαμε τον Ελ-Αμίν, τον περιορίσαμε. Πήραμε αρκετά ριμπάουντ. Τρέξαμε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν σταματάμε εδώ. Τα καλύτερα έρχονται», είπε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ.

Τι σημαίνει το νέο βήμα καριέρας: “Δεν αλλάζει κάτι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ούτε να σκοράρω. Το αποτέλεσμα θα δείξει”.

Για την έξτρα ενέργεια που δείχνει να έχει: “Στην καλή προπόνηση οφείλεται. Είμαι ορεξάτος. Πολύ καλύτερα αισθάνομαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…