Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου”

aek giouri zdovc zntovts

aek-giouri-zdovc-zntovts

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, εμφανίστηκε ο Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος τεχνικός, δήλωσε πως οι κιτρινόμαυροι αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το ματς, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της “Βασίλισσας”  Ράνταλ Φόλκερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αντιμετώπισαν το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα με σκαμπανεβάσματα, ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι. Είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιες δοκιμές και να ξεκουράσω παίκτες εν όψει των επόμενων αγώνων και να τους χρησιμοποιήσω. Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε το νέο μας παίκτη. Πλέον στρεφόμαστε στον αγώνα, την Τρίτη, που είναι πολύ σημαντικός.”

Για τον Ράνταλ Φόλκερ και το σκεπτικό της απόκτησής του αντί του Τζος Όουενς είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζος γιατί προσπάθησε. Είναι ένας επαγγελματίας και παρέμεινε τέτοιος ακόμη κι όταν καταλάβαινε πως θα αντικατασταθεί. Δυστυχώς δεν βρήκε τρόπο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας. Ίσως επειδή με τις αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι άλλαξε κάπως ο ρόλος του. Δεν είναι εύκολο να παίξει το μπάσκετ που ήθελα έχοντας συνηθίσει στην Ιταλία. Στην Ελλάδα ο κόσμος ξέρει μπάσκετ και καταλαβαίνει. Μετά το τουρνουά της Τουρκίας είχε σκεφτεί μήπως μπορούμε να τον αλλάξουμε. Όταν βρέθηκε ομάδα και βρήκαμε τον Φόλκερ κάναμε την αλλαγή. Δεν είναι ακόμη σε φόρμα, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δυνατός, καλός ριμπάουντερ, καλός πασέρ, κάνει καλά σκριν και μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είναι τέλειος, αλλά μπορεί να μας δώσει λύσεις. Εύχομαι στον Τζος τα καλύτερα”

Απο πλευράς των παικτών της ΑΕΚ, ο Τζαουάντ Γουίλιαμς έκανε δηλώσεις, λέγοντας:”Παίξαμε αρκετά καλά σήμερα. Αμυντικά μπορούσαμε καλύτερα, αλλά το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σήμερα θεωρώ πως κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”.

 

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…