Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ρίβερς, ο εκτελεστής!

Ρίβερς, ο εκτελεστής!

rivers 1

rivers

Όταν ο Παναθηναϊκός αποκτούσε το καλοκαίρι τον Κέι Σι Ρίβερς, περίμενε από τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να είναι ο παίκτης, ο οποίος θα τραβάει… το κουπί στην επίθεση του “τριφυλλιού” και θα ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες με το “δολοφονικό” περιφερειακό σουτ που διαθέτει.

Ο 29χρονος άσος έχει ανεβάσει στροφές, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των “πράσινων” στα τελευταία παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κόροιβο και Μπάμπεργκ. Κόντρα στους Γερμανούς, δε, πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, “σκοτώνοντας” παρέα με τον Φελντέιν την άμυνα της ομάδας του Αντρέα Τρινκέρι.

Αυτός ήταν άλλωστε ο παίκτης που έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά, πετυχαίνοντας δύσκολο καλάθι και φάουλ και μειώνοντας τη διαφορά στους 7 πόντους (83-76). Βέβαια, λίγο έλειψε να είναι και ο μοιραίος του αγώνα, καθώς αστόχησε εξ’ επαφής στην προτελευταία επίθεση του “τριφυλλιού”, αλλά ο Καλάθης μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ κι έσωσε την παρτίδα.

Δείτε τα πεπραγμένα του Ρίβερς στα παιχνίδια μετά τον Ολυμπιακό:

Ομάδα Πόντοι Δίποντα Τρίποντα Βολές Ριμπ. Ασίστ Κλεψ. Χρόνος
ΤΣΣΚΑ 16 3/7 3/6 1/3 1-1 27:37
Κόροιβος 19 2/3 4/5 3/4 1-0 2 1 17:57
Μπάμπεργκ 18 3/7 3/5 3/3 1-0 2 1 26:30
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…