Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ψάχνουμε ακόμη έναν γκαρντ”

“Ψάχνουμε ακόμη έναν γκαρντ”

vetoulas oaka

vetoulas-oakaΟ Προμηθέας Πατρών παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση στην παρθενική του εμφάνιση στην Basket League κόντρα στον σαφώς ανώτερο Παναθηναϊκό, με τον προπονητή των Πατρινών, Νίκο Βετούλα, να δηλώνει στη συνέντευξη τύπου πως ψάχνει για έναν ακόμη γκαρντ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή του γραμμή.

“Ηταν μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει κάνει συγκλονιστική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Θέλαμε να δούμε τον Ρασάντ Άντερσον να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, να προσαρμόζεται περισσότερο στις απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Θέλουμε έναν ακόμη παίκτη στα γκαρντ, ψάχνουμε γι αυτό. Η πεντάδα με τους τέσσερις ξένους στάθηκε αρκετά καλά, τακτικά κυρίως. Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των ριμπάουντ, γιατί βγάζαμε καλές άμυνες, αλλά χάναμε το αμυντικό ριμπάουντ”.

Τέλος, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, είπε: “Για εμάς πρωταρχικός στόχος στον αγώνα ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είναι κάτι το οποίο καταφέραμε στο α’ ημίχρονο, κάναμε όμως στη συνέχεια κάποια αβίαστα λάθη στην πίεση του Παναθηναϊκού. Όταν έχεις “νεκρά διαστήματα” σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορείς να ελπίζεις γιατί ο αντίπαλος θα ξεφύγει στο σκορ. Στις αρχές του δ’ δεκαλέπτου καταφέραμε να κρατήσουμε κάπως τη διαφορά. Αυτό που μένει για εμάς είναι η προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε δύσκολη σειρά αγώνων μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…