Κεντρική Basket League Άρης “Πρέπει να επανορθώσουμε”

“Πρέπει να επανορθώσουμε”

jenkins234

jenkins234

Ο Άρης δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που μπορεί, μόλις τρείς αγωνιστικές από την έναρξη της Stoiximan.gr Basket League, με τον άσο του “Αυτοκράτορα”, Μάικλ Τζένκινς, να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να επανορθώσουν μετά τις δύο ήττες από Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αμερικανός στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:
“Έχουμε μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας. Όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% έτοιμοι. Έχουμε δύο ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να επανορθώσουμε. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας για να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση που έχουμε βρεθεί. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα.

Για εμένα προσωπικά αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ. Δεν πήγα πουθενά. Εστίασα απόλυτα στο μπάσκετ και να βρω ρυθμό για να ανακτήσω την φόρμα μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Οπότε ανυπομονώ για το παιχνίδι του Σαββάτου…

Δεν ξέρω πάρα πολλά για τον Προμηθέα, σίγουρα όμως ξέρουν οι προπονητές μας και εκείνοι θα μας που τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρω, ωστόσο, έναν παίκτη που υπέγραψε πρόσφατα ο αντίπαλός μας. Αναφέρομαι στον Κίκι Κλαρκ, που έπαιζε και στον Άρη στο παρελθόν. Έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στην Ιταλία. Γνωριζόμαστε, οπότε θα έχει πλάκα. Θα είναι ωραίο που θα τον συναντήσω ξανά και θα τον αντιμετωπίσω πάλι στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…