Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη”

“Πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-Kolossos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League πανηγύρισε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος επικράτησε του Προμηθέα Πατρών με 76-59.

Ο κόουτς των “θαλασσί“, Άρης Λυκογιάννης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την ομάδα του και την εμφάνιση της, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι ιδιαίτερο και δύσκολο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο και δύσκολο ματς για την ομάδα μας. Είχαμε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα. Είχαμε να διαχειριστούμε την έλευση ενός καινούριου παίκτη. Ευτυχώς ήταν παλιός γνώριμος, οπότε η προσαρμογή του ήταν γρήγορη. Να προσαρμόσουμε τον Άχονεν σε μία καινούρια θέση. Να διαχειριστούμε την κακή μας ψυχολογική κατάσταση μετά τις δύο ήττες, αλλά και την πίεση του αποτελέσματος. Παίζαμε με μία καλή ομάδα που έχει πολύ πλούσιο ρόστερ.

Το τρίτο που εμφανίστηκε σήμερα, ήταν ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να διαχειριστούμε το διαιτητικό τρίο που ήταν εξαιρετικά εχθρικό προς εμάς. Τεχνικές ποινές και φάουλ ανύπαρκτα και μία στάση που έδειχνε απίστευτη εχθρικότητα και ξεσήκωσε ένα κοινό γνωστό για τη φίλαθλη και κόσμια συμπεριφορά του. Βγάλαμε συναίσθημα στο παιχνίδι μας, ματώσαμε και παλέψαμε, ενώ παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Πήραμε μια δίκαιη και άνετη νίκη. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές. Θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι γιατί το αγαπάμε”.

Ο Λάνγκστον Χολ συμπλήρωσε με τη σειρά του: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε με μία ομάδα που έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Ο Τρέβορ ήταν όλα τα λεφτά. Σκόραρε, δημιούργησε και έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρουμε τη νίκη. Το ίδιο έκανε και ο Γουάτσον. Νομίζω κάναμε καλή δουλειά για να ανεβάσουμε το ρυθμό του αγώνα και να φτάσουμε στη νίκη. Ο Τρέβορ είναι καταπληκτικός παίκτης, αλλά σήμερα παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Θα δουλέψουμε για όλα τα επόμενα παιχνίδια που μπορούμε να διεκδικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…