Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πιο δύσκολη η φετινή σεζόν”

“Πιο δύσκολη η φετινή σεζόν”

serelis lavrio pagkos

serelis-lavrio-pagkos

Το Λαύριο DHI θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα “μεγάλα σαλόνια” της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως στόχος του Λαυρίου για φέτος είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνετε, ενώ ο Σάκης Γιαννακόπουλος, αναφέρθηκε στους φίλους της ομάδας που τους θέλει δίπλα σε εκείνη.

Aναλυτικά τα όσα είπαν ο Χρήστος Σερέλης και ο Σάκης Γιαννακόπουλος:
Χρήστος Σερέλης:
“Η φετινή σεζόν είναι για το Λαύριο DHI σαφώς δυσκολότερη από την περσινή. Από κάθε άποψη. Στόχος μας λοιπόν είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο νωρίτερα γίνεται και ταυτόχρονα να δείξουμε πως αξίζουμε  ως ομάδα να βρισκόμαστε στη μεγάλη κατηγορία.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους και φυσικά η στήριξη του κόσμου μας, που πιστεύω ότι και φέτος θα δώσει δυναμικά το “παρών”. Εύχομαι να δούμε καλό μπάσκετ από όλες τις ομάδες και φυσικά η βία να είναι μονίμως απούσα από τα γήπεδα.”

Σάκης Γιαννακόπουλος:
“Το Λαύριο DHI πρέπει να έχει και έχει ως μοναδικό στόχο φέτος την παραμονή του στην κατηγορία. Όταν τον πετύχουμε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για κάτι άλλο. Μέχρι τότε όμως απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί.

Θέλω να ζητήσω από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας! Για το πρωτάθλημα, εύχομαι να δούμε ωραίους αγώνες αλλά πάνω απ’όλα γήπεδα φιλόξενα ακόμη και προς τον αντίπαλο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …