Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Παίξαμε σοβαρά για 40 λεπτά”

“Παίξαμε σοβαρά για 40 λεπτά”

aek giouri zdovc zntovts

aek-giouri-zdovc-zntovts

Η ΑΕΚ έκανε… “προπόνηση” απέναντι στη Ζολνόκι (92-49), στην πρεμιέρα του Champions League, με τον προπονητή της “βασίλισσας”, Γιούρι Ζντοβτς, να τονίζει μετά τη λήξη της αναμέτρησης πως η ομάδα του έπαιξε σοβαρά για 40 λεπτά, προσθέτοντας πως τον κάνει διπλά χαρούμενο, το γεγονός ότι οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλοβένος τεχνικός:
“.Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίσαμε μία έμπειρη ομάδα. Νιώσαμε κάποιες στιγμές πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Το γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολα στην Ουγγαρία. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι δεν σταματήσαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε σοβαρά για 40 λεπτά. Όπως έγινε και με το Λαύριο, οι παίκτες που έρχονταν από τον πάγκο ανταποκρίθηκαν και αυτό με κάνει διπλά χαρούμενο. Το ματς αυτό τελείωσε, κοιτάμε το επόμενο”.

Έπειτα, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, ανέφερε: “Προφανώς είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Προσεγγίσαμε πολύ σοβαρά το ματς και αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά της νίκης. Εκτελέσαμε ιδανικά τις εντολές του προπονητή και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…