Κεντρική Basket League Παπαπέτρου : ” Όλοι είναι χρήσιμοι για τον Ολυμπιακό ”

Παπαπέτρου : ” Όλοι είναι χρήσιμοι για τον Ολυμπιακό ”

742420

spanoulis-papapetrou-printezis-olympiacos-panathinaikos-sef

Ο Έλληνας φόργουορντ, όπως όλοι στην ομάδα αφιέρωσε την νίκη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πως όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του ΟΤΕ ο Ιωάννης Παπαπέτρου : ”Πήραμε καλή διαφορά. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Δεν υποτιμάμε και δεν υπερικτημάμε κάνεναν. Θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ μετά τη Ρεάλ μπροστά στον κόσμο μας. Τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο. Μόνο η νίκη μετράει αυτή τη στιγμή” και πρόσθεσε:

”Είναι νωρίς στη σεζόν. Βρίσκουμε ακόμα τα βήματά μας. Προσπαθούμε να εντάξουμε τους νέους παίκτες. Μας κάνουν κι αυτοί να βρούμε τα πατήματά μας. Όπως έχω ξαναπεί τα προσωπικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στις ομάδες. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθούν. Ο Ολυμπιακός τους χρειάζεται όλους. Θέλουμε όλοι στην ομάδα να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Παρά τις δυσκολίες που περνάει ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα. Τον ευχαριστούμε και του αφιερώνουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…