Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπανικολάου : ” Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Παναθηναϊκός”

Παπανικολάου : ” Στο μυαλό μας τώρα μόνο ο Παναθηναϊκός”

736406

papanikolaou-olympiacos-kavala

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ανέφερε πως όλα πήγαν λάθος στο δεύτερο μέρος, ενώ τώρα το μυαλό όλων πρέπει να στραφεί στο ντέρμπι με τους πράσινους.

”Κάναμε ένα μυαλωμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δεν το συνεχίσαμε στο δεύτερο. Κάναμε ό,τι δεν έπρεπε να κάνουμε. Χάσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 2 πόντους στο τρανζίσιον, στο δεύτερο 10-12-14 πόντους. Έτρεξε το γήπεδο η Ρεάλ και βρήκε σουτ. Βιαστήκαμε στην επίθεση πολλές φορές. Δεν είχαμε ισορροπία στο αμυντικό τρανζίσιον. Δεν είναι σωστό ένα παιχνίδι που είναι στους 10 πόντους να τελειώνει με 18 πόντους. Πρέπει να παλεύουμε μέχρι τελευταία στιγμή. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο τέλος” και πρόσθεσε:

”Η επίθεσή μας… Και εγώ έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά πονούσε στο αμυντικό ριμπάουντ. Δεν είναι εύκολο να πάρεις ένα ματς στη Μαδρίτη με 65 πόντους. Πρέπει να είσαι αποδοτικός στην επίθεση. Λάθη έγιναν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Είναι ένας συνδυασμός. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να δούμε τα άσχημα για να μην ξαναπαρουσιαστεί αυτή η εικόνα. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε δουλειά και περιθώρια βελτίωσης μπροστά μας. Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει”.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού είπε: ”Δεν είμαι καλός στους αριθμούς, έχουμε άλλους ανθρώπους στην ομάδα γι’ αυτό. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η ομάδα έχει να ανέβει αρκετά σκαλιά. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μέσα στο παρκέ, να δώσουμε και την ψυχή μας. Βλέπουμε ποιο είναι το επίπεδο. Δεν υπάρχει πλέον πρώτος γύρος προσαρμογής. Κάνουμε κάποια πράγματα σωστά στην προπόνηση. Από εκεί βγάζω το συμπέρασμα ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Δεν είμαι τρελός. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα καλύτερα. Το θέμα είναι να τα βγάλουμε όλα στο παρκέ”.

Για τη συνέχεια με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και το ματς με την Αναντολού Εφές ανέφερε: ”Εμείς τελείωσαμε το πρώτο παιχνίδι της Euroleague. Μέχρι αύριο θα ξεκουραστούμε και θα μπούμε στην προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό έχουμε μπροστά μας. Κοιτάμε ένα παιχνίδι τη φορά. Πρέπει να επικεντρωθούμε γι’ αυτή την μάχη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…