Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πανέτοιμος για την πρώτη νίκη

Πανέτοιμος για την πρώτη νίκη

green 1

greenΤο βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός γνώριζε την ήττα με 86-79 από την Αναντολού Εφές, σε φιλική αναμέτρηση στα “Δυο Αοράκια”. Απόψε το βράδυ (19:45) οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά επί ελληνικού εδάφους, αυτή την φορά σε επίσημο παιχνίδι, για την αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, θέλει να κάνει “σεφτέ” στις νίκες, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την φετινή Euroleague, με την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας και την ήττα από την Ρεάλ να αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν πλήρεις στο παρκέ του ΣΕΦ.

Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι έρχονται στον Πειραιά και εκείνοι με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς την περασμένη Δευτέρα (17/10) επικράτησαν με 109-60, της Άνκαρα για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς γνωρίζει πολύ καλά πως το σημερινό παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο και θα δεν έχει καμία σχέση με το φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες πριν από περίπου έναν μήνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς η Μπάμπεγκ του Νίκου Ζήση υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρεάλ Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα “ξίφη” τους στο Ισραήλ, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο ταξιδεύει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 19:45
άμπεργκ – Ούνιξ Καζάν 21:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 21:05
Nταρουσάφακα – Αρμάνι Μιλάνο 21:45

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…