Κεντρική Basket League Άρης “Ωριμάζουμε κάθε μέρα”

“Ωριμάζουμε κάθε μέρα”

cummings

cummings

O Άρης ρίχνεται στην “μάχη” του Champions League, καθώς θα αντιμετωπίσει απόψε (21:00) την Έλιος Ντομζάλε, στην Σλοβενία, στην πρεμιέρα της νεοσύστατης διοργάνωσης της FIBA. O Oυίλ Κάμινγκς αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα, ενώ σχολίασε και την ήττα του Άρη από το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να είμαστε επαγγελματίες. Δεν πρέπει να γλιστρήσουμε για δεύτερη φορά. Πρέπει να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες και να παίξουμε με μεγαλύτερη ένταση, ώστε να ξεκινήσουμε με νίκη στην διοργάνωση.

H Έλιος Ντομζάλε είναι ομάδα που σουτάρει πολύ καλά, κυκλοφορεί την μπάλα σωστά, οπότε πρέπει να περιορίσουμε την δράση τους ειδικά έξω από τα 6 και 75“.

Για τα 3/33 τρίποντα κόντρα στο Ρέθυμνο: “Σαφέστατα και θα παίρναμε ξανά αυτά τα σουτ. Είδαμε και στο βίντεο ότι τα περισσότερα ήταν πολύ καλά σουτ, ελεύθερα σουτ τα οποία οποιαδήποτε άλλη μέρα της βδομάδας θα κατέληγαν στο καλάθι. Δεν μπήκαν όμως… Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ και πρέπει να συνεχίσουμε να σουτάρουμε.

Έτσι κερδίζονται οι αγώνες μπάσκετ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας για να τα βάλουμε την επόμενη φορά”.

Για το αν ο Άρης είναι το ίδιος “πεινασμένος” με πέρσι απάντησε: “Απολύτως! Έτσι θέλουμε να παίζουμε, έτσι θέλει και ο κόουτς να παίζουμε. Η φετινή ομάδα αποκτά καινούρια ταυτότητα, ωριμάζουμε κάθε μέρα όλοι μαζί, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και θέλουμε να είμαστε επιθετικοί και ειδικά στην άμυνα. Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλά, κάνουμε λάθη, τα οποία και θέλουμε να διορθώσουμε“.

Για το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τόνισε: Ωριμάζοντας και παίζοντας επαγγελματικό μπάσκετ περιμένεις κάτι τέτοιο. Περιμένω αυτά τα παιχνίδια, τα ταξίδια σε πολλές χώρες. Ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω αυτή τη διοργάνωση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…