Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ωραίο απόγευμα με όμορφο μπάσκετ”

“Ωραίο απόγευμα με όμορφο μπάσκετ”

Giannis Sfairopoulos Real Madrid Olympiacos

Giannis-Sfairopoulos-Real-Madrid-Olympiacos

Ο Ολυμπιακός είχε ένα ήρεμο απόγευμα στην Αμαλιάδα και στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα του Κόροιβου, με τον τεχνικό των “ερυθρόλευκων”, Γιάννη Σφαιρόπουλο, να μιλάει σχετικά με τον αγώνα αλλά και να δίνει ευχές στο συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου.

Στη συνέχεια, από πλευράς παικτών, ο… καυτός, Ματ Λοτζέσκι ήταν αυτός που πήρε θέση, με τον Βέλγο φόργουορντ να συμπληρώνει πως άπαντες στους πρωταθλητές Ελλάδος είναι ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως ξεκίνησε η σεζόν.

“Να ευχηθώ και εγώ από τη μεριά μου καλή σεζόν, με υγεία και στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά και σε όλες τις ομάδες. Εμείς γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, από την αρχή είχαμε συγκέντρωση και πήραμε μια διψήφια διαφορά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σταθερά, σε όλη τη διάρκεια του”, είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, με τον ίδιο να συμπληρώνει:

Νομίζω ήταν ένα ωραίο απόγευμα με όμορφο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και η ομάδα, αλλά και ο κόουτς”.

Από την πλευρά του, ο Ματ Λοτζέσκι είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι άρχισε η σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς ερχόμενοι εδώ, γι’ αυτό και μπήκαμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενικότερη εμφάνιση που κάναμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…