Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ομάδα για… πολεμιστές ο ΠΑΟΚ”

“Ομάδα για… πολεμιστές ο ΠΑΟΚ”

sibert paok

sibert-paokΟ ΠΑΟΚ, θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη στην Basket League, στο Σαββατιάτικο(15/10 17.00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, αναφέρθηκε για την αναμέτρηση κόντρα στους “Ροδίτες”, επισημαίνοντας πως ο “δικέφαλος του βορρά”, είναι ομάδα που φτιάχτηκε για πολεμιστές.

Παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο της ομάδας, να γεμίσει το γήπεδο, ώστε οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να πάρουν την νίκη,

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog του esake.gr:

“Γεια σας και πάλι…

Η δεύτερη επικοινωνία μας έρχεται μετά από μία κακή εμφάνιση της ομάδας και ύστερα από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό, αλλά για μας το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής ήταν πολύ άσχημο κι έκανε ακόμη πιο δύσκολο και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.

Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε τον επόμενο αγώνα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς, σε άμυνα και επίθεση, αλλά να δείξουμε και περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Να μην κάνουμε και εύκολα λάθη. Όλα αυτά δηλαδή που μας οδήγησαν στην ήττα.

Όπως σας έγραψα και την προηγούμενη φορά, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε για πολεμιστές και συνεχίζω να το πιστεύω. Πρέπει όμως να το δείξουμε και στο γήπεδο.

Ο επόμενος μας αντίπαλος δεν είναι τόσο άγνωστος. Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα και σε φιλικό παιχνίδι, ξέρουμε αρκετά πράγματα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Να μπούμε με δύναμη στο γήπεδο, να δείξουμε ότι στο γήπεδό μας, εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι. Αυτό είχε συμβεί και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας, το ίδιο ελπίζω ότι θα γίνει και τώρα.

Θα μας λείψει ο αρχηγός μας, ο Βαγγέλης, αλλά θα είναι μαζί μας ο Nenad. H απουσία τους ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να παίζουμε πάντα και για αυτούς που λείπουν.

Πιστεύω ότι με την προσπάθεια μας και τους φιλάθλους μας θα καλύψουμε κάθε απουσία και θα κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί έρχονται και πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.”

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …