Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Τζέιμς θα μείνει στην ομάδα, παίρνουμε παίκτη”

“Ο Τζέιμς θα μείνει στην ομάδα, παίρνουμε παίκτη”

pedoulakis kontini

pedoulakis-kontiniΤο γεγονός πως ο Μάικ Τζέιμς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα του Παναθηναϊκού τόνισε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών ο Αργύρης Πεδουλάκης, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ, αλλά και πως η ομάδα θα κινηθεί για την ενίσχυση της περιφερειακής της γραμμής, με την απόκτηση παίκτη.

“Ωραίο είναι να τον αποκηρύξουμε, και για τον Νίκο (Παππά) τα ίδια άκουγα όταν ήρθα στην ομάδα την προηγούμενη φορά. Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Πριν μερικές ημέρες είπα πως το βασικό είναι να γίνουμε ομάδα. Ο Μάικ  δεν ακολουθούσε την τακτική της ομάδας. Εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Έχει μετανιώσει. Είναι τυχερός γιατί για κάποια χιλιοστά θα μπορούσε να έχει σοβαρό πρόβλημα στο χέρι”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το παιδί. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση. Πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ούτε τσακωμός έγινε, ούτε τίποτα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε κι έκανε ένα λάθος. Εμείς είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι έκανε λάθος, το οποίο το πληρώνει πρώτα ο σύλλογος. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Χρειαζόμαστε χρόνο.

Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι, είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Ο Μάικ θα μείνει στην ομάδα. Έχουμε δώσει μια πρόταση προς τη διοίκηση γι αυτό. Θα χρειαστούμε ενίσχυση, όπως και να το κάνουμε. Είχαμε στηρίξει πολλά πράγματα πάνω του. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσαρμοστούμε και να τον περιμένουμε να γυρίσει για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί”.

Σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα: “Είχαμε διάθεση, επιθυμία να κυνηγήσουμε στην άμυνα. Για τριάντα λεπτά προσπαθήσαμε. Κάποια από τα νέα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έχουν πιο βαριά πόδια από την προετοιμασία, είναι λογικό αυτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, κυρίως τα γκαρντ μας. Αυτό είναι που το κρατάμε και θα θελήσουμε να το διορθώσουμε”.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς, είπε: “Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας ήμασταν νωθροί. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοσή μας, πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Επηρέασε κι η απουσία του Μάικ Τζέιμς. Δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από έναν τραυματισμό, ενός τόσο βασικού παίκτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…